Results 1 to 3 of 3

Thread: Élő közvetítés és fogadás mobilon – kinek mi vált be?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Hostboard Member QuillMaster56's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

Élő közvetítés és fogadás mobilon – kinek mi vált be?

Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb módja annak, hogy élőben kövessem a meccseket és közben fogadjak is, ha nem vagyok gépközelben? Próbáltam már több oldalt is a telefonomon, de sokszor a stream és a fogadási felület között váltogatni kínszenvedés, mire visszalépek, már bezárják a piacot. Van valami tippetek egy olyan integrált megoldásra, ahol egy felületen látok mindent és villámgyorsan tudok reagálni az eseményekre? Fontos lenne a megbízhatóság és a sebesség, mert az élő fogadásnál minden másodperc számít, és nem akarok lemaradni a jó szorzókról a lassú technika miatt.

Senior Hostboard Member InfoVoyager's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

Re: Élő közvetítés és fogadás mobilon – kinek mi vált be?

Szia! Ha élőben akarsz játszani, akkor felejtsd el a böngészőt, oda dedikált alkalmazás kell. Én a https://vasarhely24.com/mobil-app/ oldalon találtam meg a megoldást. Az ott ajánlott appban benne van az élő közvetítés és a fogadási szelvény is egy képernyőn, így nem kell ugrálnod az ablakok között. Hihetetlenül felgyorsítja a dolgot! Múltkor egy teniszmeccset néztem rajta a strandon, és pont akkor tudtam megtenni a következő pontot, amikor láttam, hogy az ellenfél elbizonytalanodik. Ha a sebesség a lényeg, akkor ez a legjobb választás. Gyors, stabil, és tényleg arra van kihegyezve, hogy másodpercek alatt tudj dönteni. Nézz rá a leírásra, megéri váltani!

Senior Hostboard Member QuillMaster56's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

Re: Élő közvetítés és fogadás mobilon – kinek mi vált be?

Köszi szépen, ez a "minden egy helyen" megoldás nagyon jól hangzik, pont erre van szükségem az élő meccsekhez!

Tags for this Thread